Noticies

Sortejats els premis del segon Laboratori de Missió ALBA

06 mar 19


Podeu veure el vídeo del sorteig tal com es va fer en directe.


El passat 28 de febrer era la data límit per resoldre el Laboratori 2 de Força, si es volia participar en el sorteig dels premis associats a aquest segon repte. Tots aquells equips que van descobrir “el misteri de la brúixola que no assenyala el nord” optaven a guanyar un lot de samarretes de Missió ALBA i una videoconferència amb una persona del Sincrotró ALBA encarregada de l'accelerador d'electrons.

287 equips van aconseguir ser Màsters de la Força i després d’assignar un número a cada un d’ells, s’ha fet el sorteig que ha donat com a guanyadors

  • L’equip “Mega Moscovitas” de l’escola Pere Calders de Polinyà, a Barcelona. Han guanyat la videoconferència amb un dels treballadors encarregat de l’accelerador del sincrotró.
     
  • L’equip “5èC Secanet”, del CEIP Jaume I el Conqueridor de Catarroja, València. Han guanyat un lot de samarretes de Missió ALBA.


Enhorabona als guanyadors i a tots els participants per resoldre la segona etapa de la Missió ALBA. Seguiu així, queden més premis per repartir i més reptes científics per investigar!

>>> També us volem recordar que encara que no hagueu resolt a temps el 2n laboratori, podeu acabar-lo i continuar amb la Missió. Molta sort pel tercer repte ;)


Tornar

Una iniciativa de:


Alba

En col·laboració amb:


Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Coneixement
Ministerio de Economía y Empresa

I gràcies al suport de:


la Caixa

Produïda per:


eduXarxa