Política de galetes

Política d'ús de "galetes" (cookies) i recollida de dades de navegació

Respecte de les dades de navegació, el sistema i els programes necessaris per al funcionament d'aquests llocs web, recullen de manera estàndard, algunes dades, la transmissió de les quals està implícita en l'ús de protocols de comunicació d'internet.

Una "galeta" és un petit arxiu de dades que es descarrega en l'ordinador/tauleta/telèfon mòbil de l'usuari per a accedir a determinades pàgines web amb la finalitat d'emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que es du a terme des d'aquell equip. Aquesta informació no s'associa a persones usuàries concretes i s'utilitza únicament amb finalitats estadístiques que pot comportar la millora del servei.

En aquests llocs web s'utilitzen "galetes"per a Google analytics. Aquestes "galetes" són utilitzades per a obtenir informació estadística anònima. L'usuari té l'opció d'impedir la generació de "galetes" mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa de navegació o mitjançant l'ús d'eines de tercers, disponibles en línia, que permeten als usuaris detectar les "galetes" en cada lloc web que visita i gestionar la seva desactivació.Una iniciativa de:


Alba

En col·laboració amb:


Produïda per:


eduXarxa