Noticies

Missió ALBA tanca el curs amb un xat en directe amb més de 500 alumnes

12 jun 20

El vídeo ja acumula més de 2.500 visualitzacions i es pot recuperar a través del seu enllaç

Ahir dijous 11 de juny a les 12 del migdia fins a 581 estudiants de 5è i 6è de primària de tot l'estat es van trobar en un xat en directe a través de Youtube per parlar amb alguns dels membres del Sincrotró ALBA que els han guiat en la Missió ALBA.

En el vídeo, es van respondre les preguntes que els alumnes havien enviat al personal del Sincrotró a través dels qüestionaris dels Laboratoris de la Missió ALBA així com les preguntes que feien en directe a través del xat. Què és el Sincrotró ALBA? Qui hi treballa? Com és la seva feina i el seu dia a dia? Desenes de preguntes sobre la llum, experiments, aparells i ciència en general! Per ajudar a visualitzar ALBA, es va mostrar alhora el tour virtual del sincrotró, disponible en català, castellà i anglès.

Una hora intensa de contingut per compartir que va ser el colofó final per acomiadar la Missió ALBA 2020 i els seus participants, que s'ha hagut d'adaptar als nous temps de confinament, com es mereixen.

De totes maneres, els qüestionaris seguiran disponibles per qui els vulgui usar i també us volem recordar que, com a premi final i record pels alumnes, podeu crear un diploma amb el seu nom iniciant sessió amb els vostre usuari. Heu d'entrar dins el vostre equip i arribar fins al final de la missió. Per fer-ho, us recomanem que ompliu els informes d'etapa que us faltin (encara que sigui de forma ràpida i sense sentit) per poder arribar a la meta i així crear els diplomes.


Tornar

Una iniciativa de:


Alba

En col·laboració amb:


Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Coneixement
Ministerio de Economía y Empresa
Día Internacional de la Luz

I gràcies al suport de:


Fundación Española para la Ciencia e Innovación
la Caixa

Produïda per:


eduXarxa