Noticies

Definits els guanyadors dels premis del 4t i últim laboratori

20 mai 19


Podeu veure el vídeo del sorteig tal com s'ha fet en directe.


El passat 17 de maig finalitzava oficialment la Missió ALBA i per tant, també era el termini per presentar l'informe del darrer laboratori, el Lab 4, si es volia participar en el sorteig de premis. Tots aquells equips que han descobert "els misteris de les llums invisibles” optaven a guanyar un lot de samarretes de Missió ALBA per tota la classe i una videoconferència amb els científics del Sincrotró ALBA que els han guiat durant aquest laboratori.

220 equips han aconseguit ser Màsters de la Llum i després d’assignar un número a cada un d’ells, s’ha fet el sorteig que ha donat com a guanyadors

  • L’equip “Investigadors EFDR B” de l’escola Font del Roure de Masquefa, a Barcelona. Han guanyat la videoconferència amb un científic d'ALBA que treballa en el camp de la bioquímica i amb una enginyera industrial.
     
  • L’equip “Òpals”, de l'escola Pins del Vallès de Sant Cugat del Vallès, a Barcelona també. Han guanyat un lot de samarretes de Missió ALBA.


Enhorabona als guanyadors i a tots els participants per resoldre la quarta i última etapa de la Missió ALBA. Així que, ben fet equips, missió complerta!
 

>>> També us volem recordar que encara que no hagueu resolt a temps els laboratoris, podeu acabar-los i continuar amb la Missió que seguirà disponible fins a final de curs. Salutacions ;)


Tornar

Una iniciativa de:


Alba

En col·laboració amb:


Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Coneixement
Ministerio de Economía y Empresa

I gràcies al suport de:


la Caixa

Produïda per:


eduXarxa