Noticies

Acaba el Laboratori 3 amb el sorteig dels equips premiats

04 abr 19


Podeu veure el vídeo del sorteig tal com s'ha fet en directe.


Acabat el mes de març, finalitzava el termini per presentar l'informe del Laboratori 3 completat, si es volia participar en el sorteig de premis. Tots aquells equips que han descobert com podem "explotar els globus amb la llum del Sol” optaven a guanyar un lot de samarretes de Missió ALBA per tota la classe i una videoconferència amb una científica del Sincrotró ALBA.

263 equips han aconseguit ser Màsters de l'Energia i després d’assignar un número a cada un d’ells, s’ha fet el sorteig que ha donat com a guanyadors

  • L’equip “The Ubuntu Team” de l’escola Escaladei de Cerdanyola del Vallès, a Barcelona. Han guanyat la videoconferència amb una científica d'ALBA que treballa en el camp de la biomedicina.
     
  • L’equip “Boishòrles”, de l'Escòla Garona de Vielha, a la Val d'Aran. Han guanyat un lot de samarretes de Missió ALBA.


Enhorabona als guanyadors i a tots els participants per resoldre la tercera etapa de la Missió ALBA. Seguiu així, queden més premis per repartir i un últim repte científic per investigar!

>>> També us volem recordar que encara que no hagueu resolt a temps el 3r laboratori, podeu acabar-lo i continuar amb la Missió. Molta sort pel quart i darrer repte ;)


Tornar

Una iniciativa de:


Alba

En col·laboració amb:


Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Coneixement
Ministerio de Economía y Empresa

I gràcies al suport de:


la Caixa

Produïda per:


eduXarxa